Welkom op de website van Natural Care

Visie: De wereld een stukje beter en gezonder te maken

Missie:  Zoveel mogelijk mensen en dieren helpen met hun gezondheid d.m.v. voeding, netwerkmarketing  en energetica.

Bedrijfs activiteiten

i-Doh

Stralingsoplossingen

Ante Zero

Voeding

Netwerkmarketing

De voorgeschiedenis

Het bedrijf Natural Care is opgericht in 2000 vanuit een hele sterke enthousiaste wil om mensen en dieren verder te helpen. Het antwoord wat wij erop hadden was het opzetten van een praktijk om van daaruit Bioresonantie te gaan gebruiken en daarmee hebben we hele mooie resultaten geboekt.

Na een aantal jaren kreeg ik toch het gevoel dat  een praktijkruimte te klein voor mij was en ben ik met Bioresonantie als basis, stralingen gaan meten door het hele land en ook in België.  Allereerst alleen de technische straling zoals zendmasten, Dect, Hoogspanning, Stroom enz. , de elektromagnetische velden. Gaandeweg heb ik mezelf “schoorvoetend” bewogen richting de aardstraling en alle zweverige zaken daar omheen.

Pootjes aan de grond
Het zweverige wat ik overal tegen kwam zorgde ervoor dat ik me bewust werd van mijn eigen gevoeligheid en ik kan na jaren toch wel zeggen dat ik onder de gevoeligste behoor.  Wat doe ik daarmee? In mijn gewone leven alleen gebruiken om gemakkelijker te kunnen leven en in mijn werk is het helpen van anderen op een ander niveau een van mijn sterke punten geworden.

Maar… altijd de pootjes aan de grond en leven in het hier en nu. Dan blijft alles begrijpbaar en grijpbaar.

i-Doh’s; De oplossing voor Straling en gevoeligheden
De ervaringen met diverse producten tegen straling geven mij elke keer weer het bewijs dat er maar heel weinig oplossingen zijn die redelijk stabiel waren en ook het probleem oplosten.  Na het kijken naar en werken met diverse oplossingen was toch elke keer weer de conclusie dat er veel te weinig geharmoniseerd werd door de apparatuur en daarom ben ik gaan zoeken naar een eigen oplossing. Daaruit is de i-Doh geboren. Een bioresonantie apparaat dat ontstoord op straling  door tegenfrequenties uit te zenden en ook nog de energie (lees frequenties) levert voor gevoelige mensen. (De basisfrequenties) De eerste i-Doh dateert uit 2008 en inmiddels zijn er al heel veel mensen en dieren geholpen met deze oplossing. Kijk maar eens op i-Doh.nl

Stralingsoplossingen.
Een zeer complete informatievoorziening  over het onderwerp straling. In het begin reisde ik door het hele land inclusief België en Duitsland om metingen te verrichten en apparatuur te plaatsen. Dat resulteerde in een jaarlijks gereden aantal kilometers van rond de 100.000 km. Veel te veel maar het was wel heel erg leuk om te doen en om zoveel mensen te helpen. Inmiddels hoef ik niet overal meer naartoe want de i-Doh kan de meeste stralingsproblemen gemakkelijk oplossen maar als de klanten alles zeker willen weten dan is een meting nog steeds mogelijk.

Ante Zero, revolutionaire SEO voor jouw website(s)
Innovatief en heel vooruitstrevend. Door de frequenties op te nemen van de i-Doh is het idee ontstaan om het geluidsbestand af te spelen bij het openen van een webpagina. De bezoeker een goed gevoel geven. Dat is waar de frequenties voor bedoeld zijn. Waar je je thuis voelt, blijf je langer hangen. Deze activiteit van Natural Care kan in abonnementvorm gebruikt worden.

Voeding en netwerkmarketing
Meer dan 20 jaar helpt Natural Care mensen met allerlei activiteiten op het gebied van voeding en netwerkmarketing. Levens veranderen door actief bezig te zijn in combinatie met voeding en tegelijkertijd  het verbeteren van de financieel situatie.