Welkom in de wereld van gevoeligheden.

Wat is gevoeligheid?
In de “grote boze wereld” is een stroming aan de gang die de mensen een stempel geeft: HSP (High Sensitive Person) maar eigenlijk kijken we met zijn allen naar de evolutie. Toen ik rond 2002 begon met het meten van mensen op gevoeligheid was ongeveer 25% van de mensen gevoelig tot zeer gevoelig en nu is dat aantal gestegen naar meer dan 75%. Is dat door de ontwikkeling van de mens, een bewustwordingsproces? Ik denk het niet.

Meten op gevoeligheid (technisch)
Bioresonantie, werken met frequenties. Een systeem zoals het menselijk lichaam bestaat uit allemaal trillende deeltjes en als je die bij elkaar stopt dan wordt door interferentie (beïnvloeding op elkaar) een hoofdtrilling en velen bijtrillingen waar genomen. Rond 2002 hadden we nieuwetijdskinderen, de gevoeligsten van toen, en die hadden een hoofdfrequentie tussen 13 en 14,4 Hertz.  De aarde levert die trilling en het systeem trilt mee. De aarde is langzaam hoger trillingen gaan leveren en de systemen zijn daarin mee gegaan. In 2018 waren de “gevoeligen” omhoog gegaan in hoofdtrilling naar tussen de 35 en 37,2 Hertz en dan ook in grotere getalen.

Sommige mensen voelen zo lekker
Eigelijk is dat de herkenning van het systeem van een gelijke of hogere trilling als jezelf. Dat gebeurd ook als je in het bos loopt. De ene plek geeft meer hogere frequenties dan een andere plek. Er zijn heerlijke energieplekken die je de juiste energie geeft die je op dat moment nodig hebt. Een leuke bijkomstigheid is dat als je in de buurt van zo iemand of zo’n plek komt dan stijg je zelf een heel klein stukje in je hoofdfrequentie. Die wordt dan gevoed en dus sterker. Dat voelt lekker en je kunt dan vaak net iets beter kijken of iets zuiverder voelen.

Wat moet je met gevoeligheid?
De truc is om ervan te genieten. Je hoeft niet overal op te reageren want het is goed zo. Je bent nou eenmaal zo gevoelig. De natuur bepaalt dus accepteer het nou maar. Dat is stap 1. In volgende blogs ga ik verder op de specifieke kenmerken en de enorme voordelen daarvan.

Kortom: geniet van zoals je bent