Stralingsoplossingen

Een lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water en daar ligt een van de oorzaken van dat wij last kunnen hebben van straling. Het water neemt de foute trillingen op en blijft van daaruit onze organen beïnvloeden oftewel resoneren. Het effect gaat soms snel maar duurt meestal jaren. De gevaarlijkste plek is dan ook onze slaapplaats. Daar vallen tijdens de slaap alle natuurlijke afschermingen weg en kunnen de verkeerde trillingen zo naar binnen.

Onze expertise is in de onderstaande soorten straling en energieën

Voor iedereen is het gevoel en de reactie anders maar na jaren uitvoeren van metingen en het begeleiden van mensen en dieren nemen wij de conclusie dat aardstraling de stralingssoort is die het meeste invloed en dus ook de meeste gevolgen heeft. Wie kent het niet: Onrust in huis, geen thuisgevoel, slecht slapen, niet kunnen concentreren tot aan vele aandoeningen.

Elektrosmog

Hoogfrequent electromagnetischestraling,  alles wat zend zoals Wifi, Dect, Gsm (ook G5), de zendmasten e.d.

Hoogspanning

Laagfrequente electromagnetische straling, Stroomvelden en hoogspanning

Aardstraling

Magnetische velden, aardmagnetisme oftewel aardstraling, Wateraders, holtes en breuken en kruispunten.

Energieen

Entiteiten: Het huis wordt ook gecontroleerd op zwervende energieën en indien wenselijk ook schoon gemaakt.

colos balk 2.JPG

Onze werkwijze

Probleem bepalen

Het klachtenpatroon komt heel veel overeen met elkaar. Kinderen die in paniek wakker worden, elke nacht. Zware vermoeidheid, Onrust, Geen thuisgevoel. Gevoel van niet alleen zijn. Van alles al geprobeerd?

Of.. gewoon uit voorzorg

Afspraak maken

Indien het nodig is kunnen we een afspraak voor een meting maken.
Als  er een gevoel van niet alleen zijn is dan is het raadzaam om ons de werkzaamheden uit te laten voeren op locatie. Meestal kan dat in de loop van een week of twee.

Meting uitvoeren

De meting neemt gemiddeld 2 uur in beslag. Er wordt gemeten op alle soorten straling en er wordt ook gezocht naar zwervende energieën. Veel uitleg tijdens de gang door het pand 

Een meting kost €195,- 

Advies samenstellen

Uit de meting volgt een advies om wel of niet te ontstoren en natuurlijk ook de reden waarom wel of niet. Ook deze uitleg is heel belangrijk. Wij plaatsen geen apparatuur als het geen zin heeft. Is er daarentegen wel iets aan de hand dan zullen we daarvoor het juiste advies geven.

Apparatuur plaatsen

De i-Doh is met de komst van de sterkste uitvoering, de Colos, gelijk de oplossing waar we het meeste mee kunnen bereiken. Vaak wordt er dan ook gebruik gemaakt van de oplossing voor het water en dan plaatsen we een Aqua. De binnenkant en de buitenkant aanpakken.

Controle en nazorg

Is de apparatuur geplaatst dan nemen we even rust om te kijken wat het resultaat is. We meten ook of de stralingsvelden veranderd zijn en bij het water meten we de Bovis-waarde.
De nazorg behelst meestal een aantal actiemomenten per mail of app.  Zelden moeten we nog terug naar de plek.

car col balk 1.JPG