De meest gestelde vragen en opmerkingen

Kun je een i-Doh uitproberen?

Als je een i-Doh aanschaft dan heb je het recht om de i-Doh een maand uit te proberen. Lukt het niet of merk je niets dan stuur je de i-Doh(s) gewoon weer terug. Je krijgt dan ook je geld gewoon weer terug. Het komt haast niet voor dat we een i-Doh terugkrijgen. Het is een service waar je op kunt bouwen.

Hoe lang gaat een i-Doh mee?

Een i-Doh gaat onbeperkt mee. Hij slijt niet en gaat altijd door. Er zitten geen delen in die kunnen slijten of een voeding nodig hebben.

Wat bepaald de prijs van een i-Doh?

De kosten van de i-Doh zit in gebruikte materiaal. Het metaal wat erin zit wordt speciaal voor ons gemaakt en dan kost het veel geld. Bij de i-Doh Carry komt er ook nog bij dat die helemaal moet de hand gemaakt moet worden.
Wij weten wat een i-Doh doet en dan is hij echt niet duur.

Hoe wordt aardstraling gemeten?

Alle technische straling wordt gemeten met een zog. veldmeter waarmee we de aanwezigheid en de zwaarte van een stralingsveld kunnen meten. Aardstraling wordt met behulp van een Rayonex PS10 samen met een biocensor gemeten. Komen we iets speciaals tegen dan gebruiken we ook vaan de wichelroede.

Het i-Doh Team staat voor jou klaar

De insteek Woonbioloog zorgt voor fijne en gezonde omgeving om in te wonen en te werken. Het elimineren van storende factoren is daar het grootste onderdeel van. Het i-Doh Team beschikt over de kennis en de ervaring om de gevoelige mensen tot zeer gevoelige en zelfs de paranormale mensen een omgeving te bieden waarin zij vol enthousiasme kunnen leven.

Je kunt een meting laten verzorgen in jouw huis, kantoor of stal. Dan weet je precies of er iets aan de hand is en wat er speelt. Na de meting wordt een advies afgegeven om wel of niet apparatuur zoals de i-Doh te gaan plaatsen.

Tom Stoekenbroek

De bedenker van de i-Doh.
Rijdt door het hele land om huizen, bedrijven en stallen weer leefbaar te maken.

Hessel Sikkes

Woonachtig in Friesland.

Bestrijkt het Noorden van het land.

Floris van Wilgenburg

Houdt zich bezig met Zuid Limburg.
Is een man van de natuur en handelt door ook naar.

CONTACTFORMULIER

Hulp nodig of alleen maar een vraag?
Vul het onderstaande formulier in.