Welkom op About Stralingen 

OVER ONS

Het heeft tijd gekost voordat wij wisten wat een hele goede oplossing zou kunnen zijn voor de mensen en dieren die last hebben van straling en andere energieën.

Begonnen  in Bioresonantie , lees frequentie-leer, werd de ruimte, waarin ik elke dag werkte,  al snel te benauwd en ben ik stralingen gaan meten. Lekker zwerven van klant naar klant en iedere keer weer nieuwe ervaringen opdoen.

Zweverig? Nee hoor.
Het is al zo’n zweverig iets dat stralingen, wij geloven er niets van. Dat heb ik vaak gehoord. Totdat de meters uit mijn koffer kwamen.
De eerste jaren heb ik me alleen bezig gehouden met Electromagnetische straling oftewel Electrosmog,
Na een aantal jaren ben ik schoorvoetend naar aardstraling gaan kijken, proeven en uitproberen.
De verhalen omtrent aardstraling zitten meestal in de een hele zweverige hoek en ik wilde met beide benen op de grond blijven en dat is me gelukt.We zijn nu zover dat we van alle straling, behalve radioactief, heel veel kennis en ervaring opgedaan hebben.

Oplossing voor straling
De mate van kennis van Bioresonantie en de frequenties van levenden hebben na een jarenlang onderzoek geleidt tot het ontwikkelen van een eigen oplossing tegen straling. De i-Doh is daar het resultaat van. Het is een allround oplossing die niet op een bepaalde plaats hoeft te staan en overal doorheen komt.

De eerste i-Doh is geboren rond 2005 en inmiddels zijn er drie verschillende formaten en kunnen we met de i-Doh de meest zware stralings-situatie onder controle krijgen en het een stuk beter, rustiger, maken. Ook voor het welbekende probleem met entiteiten wordt aangepakt door de i-Doh.

Metingen
De eerste 10-15 jaar ben ik stad en land afgereden om metingen te verrichten en kwam mijn jaarteller gemiddeld op 90k km’ers. Momenteel is dat anders want voor het noorden van het land hebben we een rasechte Fries en voor het zuiden hebben we Floris die Limburg bestrijkt. Zij verrichten daar de metingen en er zijn inmiddels enkele therapeuten die ook met de i-Doh werken en stralingen kunnen meten.

Wij werken allemaal met dezelfde intentie en op dezelfde manier. Gestoeld op heel veel ervaring kunnen wij de meeste uitdagingen op het gebied van stralingen en energieën oplossen.

Hoogspanning
Als je ze kunt zien moet je er eigenlijk niet wonen.

STRALING ALGEMEEN

Stralingsproblemen:
Alles heeft te maken met trillingen. Van klein tot groot, alles heeft zijn eigen specifieke trilling. Trillingen kunnen andere trillingen beïnvloeden en daar ligt het eigenlijke probleem van straling.In een magnetisch veld zoals aardstraling of in een elektromagnetisch veld zoals van Electra, GSM, Umts enz. zijn trillingen oftewel frequenties aanwezig die overeen komen met de frequenties van delen van een menselijk of dierlijk lichaam.  Een voorbeeld daarvan is ons celmembraam, dat de in- en uitgaande stoffenstroom regelt van elke cel, heeft als hoofdfrequentie 22,5 Hrz. Als dat celmembraam continue bestookt wordt door eenzelfde frequentie maar dan een sterkere of zwakkere (amplitude) is de kans (90%) dat er een verandering optreed in het functioneren van dat celmembraam.  De functie wordt dan als het ware naar beneden of naar boven getrokken.  Gebeurd dat bij te veel cellen van een orgaan dan gaat dat orgaan sneller of langzamer werken met alle gevolgen van dien.

Het menselijk en dierlijk lichaam.
Een lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water en daar ligt een van de oorzaken van dat wij last kunnen hebben van straling. Het water neemt de foute trillingen op en blijft van daaruit onze organen beïnvloeden oftewel resoneren. Het effect gaat soms snel maar duurt meestal jaren. De gevaarlijkste plek is dan ook onze slaapplaats. Daar vallen tijdens de slaap alle natuurlijke afschermingen weg en kunnen de verkeerde trillingen zo naar binnen.

Wanneer hebben of krijgen we er last van?
Eigenlijk altijd alleen merken we het niet altijd, bijna nooit, direct en komen de gevolgen later te voorschijn. Wanneer wordt er dan een grens overschreden?

Wij gebruiken bij het meten en adviseren de normen die algemeen gebruikt worden door woonbiologen. De overheid kent eigenlijk geen normen of die zijn al een halve eeuw achterhaald. Wij houden ook geen kruistocht tegen straling maar zorgen ervoor dat we meer kunnen hebben en we passen de velden aan zodat we er minder last van hebben.

Combinatie
Het beste advies op stralingengebied is rekening te houden met alle soorten straling tegelijk. de combinatie is heel belangrijk. Is er bivoorbeeld een waterader aanwezig dan komt het effect van de zendmast of dect-telefoon 10 keer zo hard aan. Vaak is het effect van de stralingssituatie dan ook moeilijk aan 1 soort straling te liëren en dat willen we eigenlijk ook niet. Wij kijken naar het geheel en zoeken daar de beste oplossing voor.

Aardstraling
Je ziet het niet maar de gevolgen zijn niet mis.

Metingen, meten is weten

Is er behoefte aan het uitvoeren van een stralingsmeting op locatie dan kun je een afspraak maken met een van ons d.m.v. het invullen van het contactformulier.

Hoogfrequent electromagnetische straling,  alles wat zend zoals Wifi, Dect, Gsm, de zendmasten e.d.
Laagfrequente electromagnetische straling, Stroomvelden en hoogspanning.
Magnetische velden, Aardmagnetisme oftewel aardstraling, Wateraders, holtes en breuken en kruispunten.
Entiteiten: Het huis wordt ook gecontroleerd op zwervende energieën en indien wenselijk ook schoon gemaakt.

De kosten:  Een  normale meting kost 195 euro (Incl. reiskosten en tijd), waar dan ook in Nederland. (behalve de eilanden).

Een meting afspreken? Vul het contactformulier in.

Zendmasten, De ergste staan in je huis

Wifi-modems, routers, Dect telefoons en eigenlijk alles wat zend. Nou is het wel zo dat de wifi-modems veel beter zijn geworden en een veel minder sterk signaal nodig hebben. Minder straling dus. Helaas geldt dat niet voor Dect-telefoons en de mobiele telefoons.

Na het lezen van dit verhaal nog vragen of wil je een meting uit laten voeren?
Vul het contactformulier in