Welkom op: About Ante Zero

De uitleg pagina van Ante Zero

De historie

Ante Zero is ontwikkeld vanuit een jaren lange ervaring op het gebied van Bioresonantie.

De eerste jaren hebben wij mensen behandeld met bioresonantie apparatuur van Rayonex uit Duitsland.  De apparatuur  Rayocomp heeftin Duitsland medisch klasse 1 zodat de apparaten in de ziekenhuizen gebruikt mag worden. Een verdiende status.

Na een aantal jaren zijn wij huizen , stallen en kantoren gaan ontstoren op stralingen met apparatuur die ontwikkeld was door dezelfde firma Rayonex. Op zich ging dat prima totdat wij zelf apparatuur, de i-Doh, ontwikkeld hebben om een nog betere harmonisatie in de huizen e.d. te creëren.

Het harmoniseren met de i-Doh gaat op twee manieren:
1) Het ontstoren op straling, weghalen van overprikkelingen
2) Toevoegen van voor gevoelige mensen prettige energie.

De i-Doh maakt van elke plek een ontspannen, balans plek die je mag vergelijken met een hele goede plek in het bos. Een positief kruispunt bijvoorbeeld.

Een logisch gevolg  van onze ICT-achtergrond is dat wij op zoek gegaan zijn naar wat wij nog meer met bioresonantie zouden kunnen doen, uiteraard samen met de door ons ontdekte bioresonantiefrequenties voor het “goede gevoel”

Opname
Technisch gezien hebben we de frequenties opgenomen en er geluidsbestandjes van gemaakt. Het doel van die bestandjes is dat ze achter een website mee kunnen draaien zodra een pagina (of meerdere) in de browser geladen worden. De frequenties worden afgespeeld en voila, daar is het goede gevoel.

De kracht van Simpel

Het doel
De bezoekers meer te interesseren voor de website. Als ze een goed gevoel hebben dan blijven ze ook langer.

Software aanpassing
De bestanden worden vervaardigd in onze thuisbasis, Afferden (L) en worden op de site van Ante Zero geplaatst.

Op de website van de klant wordt een stukje coding geplaats waarmee de bestanden opgehaald worden van onze server. De sotware is heel simpel en gemakkelijk te plaatsen in de <Head> van de website-pagina waar de bestande afgespeeld moeten worden.

Vervangen
De bestanden moeten of elke week, of elke maand vernieuwd worden, afhankelijk van het verkeer op de website en de wens van de klant.  Vandaar dat de bestanden op onze server staan, vanwaar ze bij elk bezoek opgehaald worden. Hierdoor kunnen wij meten hoeveel gebruik van de bestanden gemaakt wordt.

Horen en meten
Je kunt de frequenties die opgenomen zijn niet horen. De bestanden lijken leeg maar er zit wel degelijk de door ons bepaalde bioresonantie-frequenties in opgenomen. Met een trillingsvergelijking is dat te meten. Voor een frequentiesmeter is de sterkte veel te laag en dus niet te meten.

Voelen
Op deze website lopen de geluidsbestanden ook mee. Als je heel gevoelig bent dan kun je een soort rust voelen.

De kosten
De kosten van Ante Zero zijn afhankelijk  de frequentie van het verversen van de bestanden en uiteindelijk van het aantal downloads van de bestanden oftewel van het aantal bezoekers op de website.

Uiteraard begint elke klant met een proefperiode van twee maanden en daarna wordt een van de twee abonnementsvormen gekozen.
Na een jaar gaan we samen bekijken of het aantal downloads de abonnementsvorm overstijgt en zo ja gaan we in overleg een betalingssmodel  bepalen.

Beginnen met Ante Zero
Als je wil beginnen met het gebruik van de nieuwe website optimalisatie, is het verstandig de volgende stappen te volgen.

Coding
Vraag de coding aan d.m.v.. het invullen van het contactformulier. Geef ook aan  met welk abonnement je zou willen starten.

Plan het site-pad
De bestanden moeten op de eerste pagina geïnstalleerd zijn om het meeste effect ervan te hebben. Daarnaast kun je door je website heen alle pagina’s voorzien van de coding maar je kunt ook een pad bepalen door bijvoorbeeld alleen die pagina’s aan te passen die naar de inschrijvingspagina leiden.

Coding plaatsen
Kopieer de coding, voor de <Head> van de pagina’s

Testen
Geef aan Ante Zero / Tom Stoekenbroek door dat de coding geplaatst is en waar.

Life
Na het testen krijg je bericht dat het wel of niet werkt   Met een positieve test ben je dus gelijk life.

Betaling
Na twee maanden krijg je, indien tevreden, de eerste maand-rekening.

Contracten
Het eerste jaar sluiten we geen contract af. Na een jaar gaan we kijken of het effect voor jullie heeft en dan bepalen we of we zo door gaan of niet.
Het opzegtermijn is de maand na de laatste betaling. Dus eigenlijk is er geen opzegtermijn.

Stoppen met Ante Zero
Je haalt gewoon de coding van de webpagina’s en klaar is kees. Wij verwijderen dan de bestanden op onze server.

De prijzen

De kosten van Ante Zero zijn afhankelijk  de frequentie van het verversen van de bestanden en uiteindelijk van het aantal downloads van de bestanden oftewel van het aantal bezoekers op de website.

Uiteraard begint elke klant met een proefperiode van twee maanden en daarna wordt een van de twee abonnementsvormen gekozen.Na een jaar gaan we samen bekijken of het aantal downloads de abonnementsvorm overstijgt en zo ja gaan we in overleg een betalingssmodel  bepalen

Basic
Abonnement

Exclusief
Abonnement

25 euro / maand

50 euro / maand

Maandelijkse verversing van de Ante Zero bestanden

Prijzen excl 21% Btw

Wekelijkse verversing van de Ante Zero bestanden

Prijzen excl 21% Btw

Kijk voor meer informatie op:  About Ante Zero

Wil je dat wij contact met je opnemen: Contact pagina