IMG_9551.heic

DE JUISTE ENERGIE OP DE JUISTE PLAATS

Welkom bij mijn avontuur! Ik ben Tom, 65 jaar en ik heb van mijn passie en gevoeligheid mijn werk gemaakt. Het is mijn missie om mensen mee te laten groeien met de stijgende frequentie van de aarde, zodat ze zich thuis en veilig voelen. 

  • Black Spotify Icon
  • Facebook
  • Instagram

Even voorstellen

De voorgeschiedenis

Het bedrijf Natural Care is opgericht in 2000 vanuit een hele sterke enthousiaste wil om mensen en dieren verder te helpen. Het antwoord wat wij erop hadden was het opzetten van een praktijk om van daaruit Bioresonantie te gaan gebruiken en daarmee hebben we hele mooie resultaten geboekt.

Na een aantal jaren kreeg ik toch het gevoel dat  een praktijkruimte te klein voor mij was en ben ik met Bioresonantie als basis, stralingen gaan meten door het hele land en ook in België.  Allereerst alleen de technische straling zoals zendmasten, Dect, Hoogspanning, Stroom enz. , de elektromagnetische velden. Gaandeweg heb ik mezelf “schoorvoetend” bewogen richting de aardstraling en alle zweverige zaken daar omheen.

Pootjes aan de grond


Het zweverige wat ik overal tegen kwam zorgde ervoor dat ik me bewust werd van mijn eigen gevoeligheid en ik kan na jaren toch wel zeggen dat ik onder de gevoeligste behoor.  Wat doe ik daarmee? In mijn gewone leven alleen gebruiken om gemakkelijker te kunnen leven en in mijn werk is het helpen van anderen op een ander niveau een van mijn sterke punten geworden.

Maar… altijd de pootjes aan de grond en leven in het hier en nu. Dan blijft alles begrijpbaar en grijpbaar.