OVER DE I-DOH

car col aqu balk 1.JPG
carry balk 1.JPG

Maak jouw omgeving weer positief

Hoe vaak horen wij dat de bewoners geen thuis gevoel hebben als ze in hun huis zijn en dat terwijl je huis een plek moet zijn waar je kunt regenereren en uitrusten. Lekker in balans komen of je nou hooggevoelig bent of gewoon gevoelig. Je hebt een plek nodig waar je jezelf kunt zijn.

De i-Doh is daar een ondersteunend apparaat in en zorg naast het elimineren van de kwalijke stoorzenders zoals straling, aardstraling en entiteiten ook voor het toevoegen, versterken van de broodnodige energie die je nodig hebt als je gevoelig (of meer) bent.

Het systeem:


De beste oplossing voor straling en hooggevoeligheid is het plaatsen van een i-Doh Colos in het woonhuis of stal en dan aangevuld met een i-Doh Carry per persoon, om buitenshuis ook redelijk bestand te zijn tegen de prikkelingen.

Wil je de kers op de taart dan kun je de Colos en de Carry’s nog combineren met de i-Doh Aqua om ook van binnenuit, via het water, de hoge energie binnen te krijgen.

De I-Doh Carry

De kleinste telg van de I-Doh familie

De kleinste telg van de i-Doh familie is bedoeld om de mensen buiten de deur te beschermen maar let wel…. deze i-Doh kan niet zoveel als de i-Doh colos.

 

Eigenlijk is de i-Doh Carry bedoeld om toe te voegen op de bescherming die een i-Doh standard of een i-Doh Colos levert. Het is dan de bedoeling dat je s’nachts in je eigen woonplekje lekker volgetankt wordt door de frequenties van zijn grotere broers om dan als je gaat werken onderhouden kan worden door de i-Doh Carry.

Het bereik van de i-Doh Carry is ongeveer twee meter om je heen en wordt meestal in de broekzak gedragen. Bij vrouwen die vaak geen broekzak hebben wordt hij vaak in de bh onder de borst gedragen. Dat is ook gelijk de reden dat de Carry niet afgelakt is.

 

De i-Doh carry heeft roostertjes gevormd door staafjes die onder de loep in de lijm gelegd worden. En dat 4 lagen hoog. Daarna wordt de i-Doh vol gespoten met lijm zodat alles op zijn plaats blijft. Wij horen nogal eens dat de i-Doh Carry een wasje meegedraaid heeften de vraag is dan of hij het nog doet.

 

De i-Doh Carry kan best wel wat hebben en als hij niet rammelt dan is hij nog steeds goed.

carry balk 1.JPG
colos balk 2.JPG

De I-Doh Colos

De aarde verandert

De laatste jaren is de aardstraling in sterkte toegenomen en daarnaast is er voor velen een zeer krachtige oplossing nodig om entiteiten buiten de deur te houden.

 

Speciaal om de sterkte te kunnen genereren, die nodig is om “schoon” te blijven, hebben we de i-Doh Colos gemaakt. Twee maal zo groot, zowel in de houten schaal als in de dikte van de roosters zorgen voor het “tig” maal versterken van de frequenties.

 

Is de i-Doh Standard geschikt voor een klein woonhuis, appartement, De i-Doh colos kan op zijn gemak een groot huis ontstoren. Buiten komt de i-Doh Colos wel 100 meter ver.

De i-Doh colos is momenteel de meest gebruikte i-Doh. Aangezien het aardstralingenverhaal en ook de entiteiten steeds zwaarder worden is de i-Doh Colos nu en de eerste jaren, de beste oplossing.

De I-Doh Aqua

Water is geen water meer en voegt ook niets toe aan ons lichaam. Dat was de klacht die wij hadden met het water wat zo uit de kraan komt. Om van water weer water te maken hebben we de i-Doh Aqua gemaakt. Je klemt hem om de waterleiding, het liefst bij de watermeter. Dan heb je namelijk alle waterafname in een heel huis. De i-Doh Aqua verzorgt een aantal noodzakelijke waterzaken:

 

  • De informatie van oerwater wordt overgebracht.

  • Energetisch gaat het water naar 12 K Bovis in een paar uur, dan naar 34 K en soms uiteindelijk naar 50 K Bovis.

  • De draairichting van water wordt vastgezet op hoe die in het noordelijk halfrond moet zijn.

Gifstoffen zoals de pil en anti-depressieva, die niet 100% uit het water gezuiverd kunnen worde, nemen een dusdanig hoge energetische lading aan dat het lichaam ze niet meer herkent en er ook niets meer mee doet. Boven erin, onder er weer uit.

Lekker fris, zacht, sprankelend water.

 

Klem de Aqua om de waterleiding vlak voor of vlak na de watermeter. Dan heb je het hele systeem te pakken en drie je juiste water niet alleen maar je douchen er ook mee enz.

Kalk: De i-Doh Aqua doet neits aan het kalkgehalte maar zorgt er energetisch wel voor dat er minder aanslag in de waterkoker komt.

aqua balk 3.JPG